IKKUNANPESU

Ikkunanpesu

Ekologiset ikkunanpesut koko Suomeen

Ikkunat keräävät helposti pölyä ja muuta likaa ympäristöstä. Tämän takia ikkunat olisi hyvä pestä vähintään kerran vuodessa. Suosittelemme keväällä kaikkien lasipintojen pesua ja ennen talvea päällimmäisten ulko- ja sisäpintojen pesua.

Käytämme ekologista ja kustannustehokasta Ungerin Hydropower puhdasvesijärjestelmää ulkoikkunoiden pesuun. Teemme myös ikkunanpesuja perinteisin keinoin.

Haastavien kohteiden ikkunanpesu

Olemme erikoistuneet tavallisten ikkunoiden lisäksi korkeiden ja hankalasti sijoitettujen ikkunoiden ulko- ja sisäpesuun. Selviydymme tehokkaasti vaikeimmistakin olosuhteista. Ulkoikkunat pystymme pesemään maasta käsin jopa 15 metrin korkeuteen. Pystymme suorittamaan pesut ilman erillistä vesipistettä.

Ikkunanpesut yrityksille

Haluatko kirkkaammat ikkunat toimitilaasi? Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa homman pienestä toimistosta suureen yrityskompleksiin. Erikoisvälineidemme avulla tavoitamme myös vaikeapääsyiset kohteet.

Ikkunanpesu kotiin? Laske hinta helposti laskurilla!

Taas se aika vuodesta, kun kodin ikkunat pitäisi pestä? Mitä jos tuntien rehkimisen sijaan tilaisit pesun helposti laskurilla!

Miten se toimii?

1. Laske ikkunanpesun hinta
Valitse ikkunanpesun hintalaskurista kuinka monta minkäkin tyyppistä pestävää ikkunaa ja pintaa kodissasi on – näet hinnan muodostumisen sitä mukaa, kun lisäät pestäviä ikkunoita.

2. Ehdota sopivaa pesupäivää
Ehdota itsellesi parhaiten sopivaa päivää, jolloin pesijämme voivat tulla suorittamaan pesun.

3. Lisää yhteystiedot
Paina Yhteystiedot -painiketta ja täytä yhteystietolomake.

4. Lähetä laskelma
Lähetä laskelma painamalla Lähetä -painiketta.

Laskelma ei vielä sido mihinkään, olemme sinuun yhteydessä jolloin tilaus vahvistetaan ja sovitaan tarkemmista yksityiskohdista.

Ikkunanpesun yhteydessä poistamme myös pölyn sälekaihtimista sekä tahrat karmeista pyyhkimällä. Tuomme mukanamme kaikki tarvittavat välineet.

Tarvittaessa ole yhteydessä info@loistopesu.fi tai soita 0453440955

Tilaa Loistopesu verkon kautta ja hyödynnä -5% alennus ensimmäisestä tilauksestasi!

Miksi valita Loistopesu?

KOKEMUKSIA

Tarjouslomake

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Voit myös jättää tarjouspyynnön alapuolella olevan lomakkeen kautta.

H&H Loistopesu

Puh: 045 344 0955
info@loistopesu.fi