Ikkunanpesu

Ikkunanpesu

Ekologiset ikkunanpesut koko Suomeen

Onko ikkunanpesu tuskaa ja olisi muutakin tekemistä? Ovatko ikkunat hankalasti pestävissä, eikä ikkunapesu onnistu ilman erikoisvarusteita? Jätä ikkunanpesu meidän huoleksemme!

Ikkunat keräävät helposti pölyä ja muuta likaa ympäristöstä. Tämän takia ikkunat olisi hyvä pestä vähintään kerran vuodessa. Suosittelemme keväällä kaikkien lasipintojen pesua ja ennen talvea päällimmäisten ulko- ja sisäpintojen pesua. Kun ikkunat ovat puhtaat ja kirkkaat, myös luonnonvalo pääse paremmin valaisemaan tilaa.

Haastavien kohteiden ikkunanpesu

Olemme erikoistuneet tavallisten ikkunoiden lisäksi korkeiden ja hankalasti sijoitettujen ikkunoiden ulko- ja sisäpesuun. Selviydymme tehokkaasti vaikeimmistakin olosuhteista.

Käytämme ikkunanpesuissa ekologisia ja kustannustehokkaita toimintamenetelmiä. Ulkoikkunat pystymme pesemään maasta käsin jopa 15 metrin korkeuteen.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous ikkunanpesusta sivun alalaidasta löytyvän tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Ikkunanpesu
Ikkunanpesu

Liiketilojen ja toimitilojen ikkunanpesut

Näyteikkuna on yrityksen käyntikortti. Näyteikkunan tehtävä on pysäyttää ohikulkija ja saada hänet kiinnostumaan myymälästä ja sen tuotteista. Se viestii myös mielikuvaa yrityksestä. Likaisena näyteikkuna ei palvele tätä tarkoitusta ja pahimmassa tapauksessa vaikuttaa negatiivisesti ostopäätökseen.

Valon säteily vaikuttaa myös koko kehon vireystilaan, hyvinvointiin ja suorituskykyyn. Tämän takia on hyvä pitää myös työntekijöiden toimitilojen ikkunat puhtaina.

Jätä ikkunanpesu siis meidän huoleksemme ja anna toimitilan ja työntekijöiden olla paras versio itsestään!

Tilaa ikkunanpesut verkon kautta ja hyödynnä -5% alennus ensimmäisestä tilauksestasi!

Miksi valita Loistopesu?

Asiakkaidemme kokemuksia

"Hienosti homma meni. Meikäläisen näkökulmasta työn nopeus, palvelualttius ja joustavuus olivat avainasemassa onnistuneessa työsuoritteessa."
⭐⭐⭐⭐⭐
Käyttöauto Tampere
Kimmo Vuolle palvelupäällikkö
"Olemme tyytyväisiä palveluunne, nähdään taas ensi keväänä!"
⭐⭐⭐⭐⭐
Autokeskus Raisio
Roni Soini Huoltovastaava
"Hyvältähän nuo ikkunat näyttävät. Tilaus ja tarjouspyyntö hoitui helposti sähköpostitse ja työ hoidettiin sopivalla aikataululla. Pidän hyvänä myös sitä, että korkealla olevien ikkunoiden pesu onnistuu ilman nostimia, jolloin säästetään turhia nostimien vuokrauskustannuksia."
⭐⭐⭐⭐⭐
Autokeskus Turku
Pekka Lesonen Huoltovastaava
"Onnistuitte hienosti sekä yrityksen pesuissa sekä myös kotiini tilatussa hommassa. Jatkakaa samaan malliin, niin myös yhteistyö jatkuu."
⭐⭐⭐⭐⭐
Rinta-Joupin Autoliike Rauma
Pyry Kylävainio Myyntipäällikkö

"Hommat meni oikein mallikkaasti, helppo suositella muillekin!"
⭐⭐⭐⭐⭐
K-Market Herkkupuoti, Tieteenkatu ja Ylioppilaankatu Tampere
Miki Rantala K-Kauppias
"Homma toimi sovitusti häiritsemättä muuta liiketoimintaa tiloissa. Jälki oli puhdas ja veloitus kohtuullinen. Kohtaamani herrat olivat kohteliaita ja heistä jäi hyvä fiilis."
⭐⭐⭐⭐⭐
Laakkonen Porvoo
Petri Räikkönen Korjaamopäällikkö


Tarjouslomake

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Voit myös jättää tarjouspyynnön alapuolella olevan lomakkeen kautta.

H&H Loistopesu

Puh: 045 344 0955
info@loistopesu.fi