Yläpölyjen puhdistus

Yläpölyjen puhdistus

Yläpölyjen puhdistus koko Suomen alueella

Tuntuuko, että kiinteistössäsi on huono sisäilma? Ovatko paikat pölyssä, vaikka kuinka kiinteistössä siivottaisiin? Syy saattaa löytyä yläpölyistä, joiden säännöllinen puhdistaminen yleensä unohtuu.

Yläpölyillä tarkoitetaan yli 180 cm korkeudella oleville pinnoille kertyvää pölyä. Yläpölyjen tyypillisimpänä haittana on erilaiset hengitystieoireet. Teollisuustiloissa yläpölyn puhdistamisella ennaltaehkäistään pölyn aiheuttamat tulipalot ja turhat tuotantokatkokset.

Tyypillisesti yläpölyä kertyy toimitiloissa valaisimiin, putkistoon, kaappien päällisiin sekä erilaisiin korkeisiin laitteistoihin. Helppo ja kustannustehokas tapa hyvän hengitysilman parantamiseksi, on yläpölyjen puhdistaminen säännöllisesti. Puhdistuksen tarpeen aikaväli vaihtelee toimialoittain, mutta suositeltavaa olisi puhdistaa yläpölyt vähintään 2-3 vuoden välein.

Yläpölyjen puhdistamisen edut:

 • Paloturvallisuusriskit vähenevät
 • Sisäilma paranee
 • Yleinen hyvinvointi paranee
 • Ylläpitosiivous on helpompaa ja tulokset kestävät pidemmän aikaa
 • Kiinteistön yleisilme paranee
 • Vältetään turhat tuotantokatkokset

Yläpölyjen puhdistaminen vaativistakin kohteista

Puhdistamme yläpölyt laadukkaasti ja kustannustehokkaasti kaikista kiinteistöistä. Olipa kyseessä sitten liiketila, tuotantotila tai jokin muu toimitila, yläpölyjen puhdistaminen onnistuu meiltä ammattitaitoisesti kohteesta riippumatta.

Käytämme yläpölyjen puhdistamiseen pitkävartisia imureita, joilla pystymme puhdistamaan pinnat jopa 15 metrin korkeudesta ilman henkilönostimia. Tämä helpottaa, nopeuttaa työtä ja säästää kustannuksia, kun tilaan ei tarvitse tuoda erillistä henkilönostinta. Tämä ei myöskään aiheuta keskeytyksiä toiminnassa. Yli 15 metrin korkeudella olevien yläpölyjen puhdistamiseen käytämme henkilönostinta. Laadun pystymme varmistamaan putkeen liitettävän kameran avulla.

Yläpölyjen puhdistaminen sisältää:

 • Kiinteän urakkahinnan
 • Puhdistusraportin
 • Yläpölyjen puhdistamisen sovituilta pinnoilta
 • Kustannustehokas puhdistus 15 m asti
 • Tarvittaessa suojaamme myytävät tuotteet

Tilaa yläpölyjen puhdistus verkon kautta ja hyödynnä -5% alennus ensimmäisestä tilauksestasi!

Miksi valita Loistopesu?

Asiakkaidemme kokemuksia

"Hienosti homma meni. Meikäläisen näkökulmasta työn nopeus, palvelualttius ja joustavuus olivat avainasemassa onnistuneessa työsuoritteessa."
⭐⭐⭐⭐⭐
Käyttöauto Tampere
Kimmo Vuolle palvelupäällikkö
"Olemme tyytyväisiä palveluunne, nähdään taas ensi keväänä!"
⭐⭐⭐⭐⭐
Autokeskus Raisio
Roni Soini Huoltovastaava
"Hyvältähän nuo ikkunat näyttävät. Tilaus ja tarjouspyyntö hoitui helposti sähköpostitse ja työ hoidettiin sopivalla aikataululla. Pidän hyvänä myös sitä, että korkealla olevien ikkunoiden pesu onnistuu ilman nostimia, jolloin säästetään turhia nostimien vuokrauskustannuksia."
⭐⭐⭐⭐⭐
Autokeskus Turku
Pekka Lesonen Huoltovastaava
"Onnistuitte hienosti sekä yrityksen pesuissa sekä myös kotiini tilatussa hommassa. Jatkakaa samaan malliin, niin myös yhteistyö jatkuu."
⭐⭐⭐⭐⭐
Rinta-Joupin Autoliike Rauma
Pyry Kylävainio Myyntipäällikkö

"Hommat meni oikein mallikkaasti, helppo suositella muillekin!"
⭐⭐⭐⭐⭐
K-Market Herkkupuoti, Tieteenkatu ja Ylioppilaankatu Tampere
Miki Rantala K-Kauppias
"Homma toimi sovitusti häiritsemättä muuta liiketoimintaa tiloissa. Jälki oli puhdas ja veloitus kohtuullinen. Kohtaamani herrat olivat kohteliaita ja heistä jäi hyvä fiilis."
⭐⭐⭐⭐⭐
Laakkonen Porvoo
Petri Räikkönen Korjaamopäällikkö


Tarjouslomake

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Voit myös jättää tarjouspyynnön alapuolella olevan lomakkeen kautta.

H&H Loistopesu

Puh: 045 344 0955
info@loistopesu.fi